Pressemeldinger

17.03.2021: Gode og hete nyheter til MAX ved lansering av Grand Deluxe Pepper Jack ’n’ Chili
For første gang noensinne er Grand Deluxe Pepper Jack ’n’ Chili å finne på MAX-menyen – en passelig sterk nyhet med smak av syltet chili og kremaktig Pepper Jack-ost. Den nyeste kampanjeburgeren serveres mellom 18. mars og 19. mai på samtlige restauranter, og er tilgjengelig med enten halloumi, plantebasert Delifresh Plant Beef eller norsk storfekjøtt.
13.03.2020: INFORMASJON OM MAX BURGER SIN ROLLE OG ANSVAR I FORBINDELSE MED CORONAVIRUSET
Situasjonen ute i verden og her hjemme i forbindelse med utbruddet av coronaviruset påvirker oss alle på forskjellige måter. Våre tanker går først og fremst til de som er direkte berørt av sykdommen covid-19.

14.11.2019: Kaffen som skal vekke hele Norge - og Sverige
Fra 14. November kan gjester på MAX sine restauranter kose seg med ny kaffe og nye desserter på alle restauranter i Norge og Sverige. Kaffen lanseres under eget varemerke og har gått igjennom en omfattende utvelgelsesprosess – «endelig er vi superfornøyd med smak og kvalitet», sier Claes Petersson vice VD og Innovasjons- og utviklingssjef hos MAX Burgers.

23.05.2019: MAX med ny innovasjon på menyen

06.11.2018: Endelig kommer MAX til Trøndelag

14.06.2018: Max hamburger fyller 50 år

06.06.2018: Først i verden: MAX Hamburger blir klimapositive

05.02.2018: Max lander på Sola
5. februar åpner Max Hamburger sin femte restaurant i Norge på Sola utenfor Stavanger. Dette er den første restauranten utenfor Østlandet. Den nye restauranten på Stavanger Lufthavn skal drives som franchise av SSP, og er et nytt steg videre i Max sin ekspansjon i Norge.

20.10.2017: Max hamburger vant smakstest – igjen
