Hopp over navigasjon

Sundae Poppin’ Candy

Softis med poppin' candy.

CO2
0,3 kg
Sundae Poppin’ Candy
Næringsstoffer og næringsinnhold
Ingredienser

Softis, poppin' candy

Allergener

Melkeprotein, Laktose, Gluten, Egg, Soyabønner,

Ifølge WWF Verdens naturfond i Sverige bør et måltid ha et klimaavtrykk på maksimalt 0,5 kg CO2e for å ligge innenfor klimagrensene. Beregningene gjelder et globalt klimabudsjett for mat i 2050, når vi er 10 milliarder mennesker på jordkloden. Men allerede i dag kan du spise mat under 0,5 kg CO2e hos MAX.

Klimaavtrykket til maten vår er beregnet ifølge den globale standarden Green House Protocol. I tillegg er beregningene tredjepartsvurdert av EY. Beregningen omfatter avtrykket fra hele verdikjeden, det vil si fra bondens jord til gjestens bord, og til og med gjestens reise til og fra restauranten pluss en rekke andre ting (scope 1, 2 og 3).

Her kan du lese mer om klimaavtrykket vårt.

CO2
0,3 kg